INGREDIENTS
- 115 g de mantega amb sal
- 210 g de sucre blanc
- 150 g de farina
- 30 g de cacau en pols sense sucre
- Mitja cullerada de llevadura quimica
- 2 ous
- 145 ml de llet
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- 3 cullerades nous
- Nous
- ''Mininubes''
- Xocolata amb llet desfet
- Trossets de xocolata amb llet
- Nous trossejades
PREPARACIÓ
- Escalfem el forn i posem les càpsules al motlle de cupcakes.
- Tamisem la farina, el cacau i la llevadura en un bol. A un altre recipient barregem la llet amb els ous i la vainilla. Reservem ambdues barreges.
- Batem la mantega a velocitat baixa fins que es blanquegi. Incorporem el sucre i batem fins que aconseguim una barreja esponjosa i de un color clar.
- A continuació agreguem a la barreja la mantega i sucre.
- Afegim les nous trossejades a la massa i les integrem amb ajuda de una espátula.
- Omplim les càpsules amb la massa i posem al forn els cupcakes entre 20 i 22 minuts.
- Quan ja estiguin freds, posem les nous trossejades, els trossets de xocolata i ''mininubes''.
- Per acabar, afegim per sobre una mica de xocolata amb llet desfet.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada